onsdag 1. februar 2012

Verdens beste dessert!




Dronning Maud-pudding er noe av det beste jeg vet til dessert. Er kanskje ikke så mange som har smakt det, men det er iallefall verdt et forsøk:-) Det er krem og eggedosis som er rørt sammen med gelantin. Dette legges i skål med raspa sjokolade lagvis imellom. Mange har det sånn uten noe mer til. Min mor har tatt med en ekstra tradisjon i tillegg (som for oss nå er alfa og omega til Dronning Maud). HJEMMELAGA karamellsaus!!!!! Frister dette? Bare gi beskjed hvis du ønsker oppskriften!

4 kommentarer:

  1. Mmmmmm dronning maud er kjempegodt...lager det bare alt for skjeldent. Johanne

    SvarSlett
  2. Kjempegodt! Orginaloppskriften mener jeg har portvin i, men jeg har hatt en liten skvett m baileys i heller, og det er også veldig godt! Men kanskje ikke for barna da..... :)

    SvarSlett
  3. Kunne ønske jeg var litt mer glad i slikt søtt egentlig, for her er det lite kaker som vanker... Men tilsølte bondepiker er en favoritt hos meg. Mulig du kjenner den bedre som tilslørte bondepiker...

    SvarSlett
  4. Dronning Maud - ingen over, ingen ved siden:)))) Kikk innom i bloggen min, snuppa, for jeg har noe til deg der;)

    SvarSlett