onsdag 1. februar 2012
Verdens beste dessert!
Dronning Maud-pudding er noe av det beste jeg vet til dessert. Er kanskje ikke så mange som har smakt det, men det er iallefall verdt et forsøk:-) Det er krem og eggedosis som er rørt sammen med gelantin. Dette legges i skål med raspa sjokolade lagvis imellom. Mange har det sånn uten noe mer til. Min mor har tatt med en ekstra tradisjon i tillegg (som for oss nå er alfa og omega til Dronning Maud). HJEMMELAGA karamellsaus!!!!! Frister dette? Bare gi beskjed hvis du ønsker oppskriften!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Mmmmmm dronning maud er kjempegodt...lager det bare alt for skjeldent. Johanne
SvarSlettKjempegodt! Orginaloppskriften mener jeg har portvin i, men jeg har hatt en liten skvett m baileys i heller, og det er også veldig godt! Men kanskje ikke for barna da..... :)
SvarSlettKunne ønske jeg var litt mer glad i slikt søtt egentlig, for her er det lite kaker som vanker... Men tilsølte bondepiker er en favoritt hos meg. Mulig du kjenner den bedre som tilslørte bondepiker...
SvarSlettDronning Maud - ingen over, ingen ved siden:)))) Kikk innom i bloggen min, snuppa, for jeg har noe til deg der;)
SvarSlett