lørdag 7. februar 2009

O store strikketøy!!!


Dette skal bli et teppe. Garnnøstet er digert. Sitter her med et nøste større enn en fotball:-) Garnet heter G-B Susanna. Det er lys og mørk lilla om hverandre.

2 kommentarer:

  1. Veldig bra Hilde!!Liker oppdateringer på bloggene!!!!Spennende med ganga deres da!!Du kan det meste du!Tak og vegger....er det ikke tungt???Men det blir iallefall framgang om en bidrar selv!!!!!!

    litt av et garnnøste!!!!Kjøpt på broderistua...syns jeg så noen sånne der i går.Er det ull i det?fargene så så fine ut-men det tar litt tid-lykke til!!!

    ha en fin morsdag!Det har du fortjent!!!!

    SvarSlett
  2. Hei Hildemor:)Dette blir spennede, gleder meg til å se teppet når det blir ferdig! Hvem er den heldige som skal få teppet?

    Lykke til med gangprosjektet!! Vi har litt å styre med her også ei god stund fremover... men det blir bra til slutt!! Jeg får nesten litt dårlig samvittighet her jeg sitter... Hører Finn Jarle sager og banker der nede i kjelleren, mens jeg jeg sitter her og blogger..:) Jeg får ta meg en tur ned til han,- det er alltid noe en kan bidra med, om ikke annet,så ihvertfall godt selskap:)
    Ha en fin kveld!!

    SvarSlett