tirsdag 10. februar 2009

Nå blir snyting gøy:-D


Ble inspirert av Cathrine til å lage disse kleenex-etuiene. Du og du, så enkelt det var når jeg endelig fant ut hvordan det skulle vrenges og vris. Dette var gøy. Blir nok flere av disse og. Gøy lita gave dette.

3 kommentarer:

  1. Hei! Ja, da kan fam.Halvorsen snyte seg i lange baner fremover!!:) Disse er gøye og enkle å lage! Jeg måtte prøve meg litt frem jeg også på den første, men så gikk det glatt med de neste. Blir nok flere av de her ja;) Fin veske også!! Er det den dagisveska? Den står på "sy-ventlista" mi, så en dag .... Jeg tar sy-fri et par dager nå tror jeg... får ta det opp igjen litt i helga. Går det fremover i gangen? Vi snakkes. Og god bedring:)

    SvarSlett
  2. hvor blir det av den kreative hilde?
    er det bare snyting og derfor lite sying hos dere kanskje???er du med i hobbyklubben?der så jeg nemlig ei intressant hovedbok nå om sying og sånt...........så fin ut!!!
    skal vi ikke treffes med maskinene en kveld????jeg og cath. er jo på sykurs på tirsdager(der skulle du også vært med,sosialt og lærerikt!vi har ytret ønske om kurs i barnetøy og overlock......er du med?
    syklem ra meg!

    SvarSlett
  3. Hei!! Bloggtørke der borte?? har vært innom det der jeg også innimellom:)Jeg og Elin har begynt å sy risputer/varmeputer! Et gøy alternativ å lage når en blir lei av å sy klær en gang i blant! God bedring til alle spysyke der borte:)Vi er friske faktisk, og har store planer om å forbli det!!!! Nå er det bare deilig at våren en på god vei, og vi kan være mere ute å kose oss, og ettermiddagene ikke blir så korte lengre.
    Ha en fin kveld!!
    Klem

    SvarSlett