tirsdag 7. april 2009

Påskegaver:-)



Etter lang pause på korglagings-fronten, har jeg igjen prøvd meg på dette. Lenge siden sist nå. Ikke akkurat vellykka sist:-) Nå hadde jeg heldigvis et godt mønster fra stoff&stil. Var egentlig veldig lett. Denne ble påskegave til mamma og pappa:-)


Har sett på mange bloggsider at en bleiepose er greit å sy. Etter mønster fra hodet ble dette resultatet:-) Dette ble en påskegave til min kjære søster, Elin!

2 kommentarer:

  1. Hei!! Velkommen tilbake i bloggverden:)Ja, den korga ble jo bra!! Jeg skal lage en jeg også en dag. Har for tida ikke noe ideel korg til brød og knekkebrød, så dette må det gjøres noe med!! Og bleiepose stor også på lista mi... det kommer en dag!:)
    Har dere kommet hjem igjen fra ferie? Vi er hjemme stort sett idag. H har vært på overnatting hos E, men de blir sikkert glad for besøk:)
    Ha en skjønn dag!

    SvarSlett
  2. så flotte gaver du har laget da hilde!!!brødkorga så jo veldig lik ut som den til stelton!!!du er god!!!!matchene stoffer liker vi!!har du begynt på kjolen din????og sofaen???også du som fikk jobben på b&m da!!!dette blir gøy!!!!gratulerer!!!!da vet vi hvor vi kan spesialbestille etterhvert!!!!!!genialt bra hilde!!!!
    ha en fortsatt fin påske!!!

    SvarSlett