søndag 15. mars 2009

Sengeteppe til prinsessa mi!


Skrev i et tidligere innlegg at jeg hadde sydd et sengeteppe til Marie. Her er det. Både Marie og jeg er godt fornøyd. Kjøpte stoff på stoff og stil. På Jysk kjøpte jeg ei tynn sommerdyne til å ha inni. Det var ganske mye jobb, men gøy når det var ferdig. Har planer om et til hver av guttene og, men vi får se når det blir. Er så mange ting jeg vil gjøre:-)))))

2 kommentarer:

  1. Så nydelig teppe du har laget!!!!Du har tålmodighet så det holder du hilde!!!!Kan tenke du har brukt tid på dette,men det er det verdt når det blir sånn!!!!
    ja skulle vi prøvd oss på et treff når stoffene kommer???Hadde vært stas!!!gleder meg masse!!Ps har betalt deg !!!ang bente og bjarne syns jeg de er spreke!!!så ut til å være en idyllisk plass!!!kanskje bjarne kan ha noen fanger i et av uthusene........bente er ei strikkedame,tror det blir vanskleig å få henne til å sy,men vi må prøve!!!
    natta!
    klem fra meg

    SvarSlett
  2. Hei!! WOW!!! Ja, her har dama tålmodigheten i orden ja!! Det ble jo helt nydelig!! Nå er det nok ti ganger gøyere å reie opp senga også:) Kanskje en gang i løpet av livet blir det sengeteppe her også... hvem vet... men ikke i dag:) Vi venter i spenning på S&S pakken ja! Må få til et treff en dag,- alltid så gøy å få pakke vet du:)
    Jeg setter over pengene i kveld... FJ stikker av med kortet rett som det er, og det er han som står for "betalingsevnen" for tida:)....jeg blir ikke "rik" av å være husmor på heltid nei!!:)
    Så fin gangen ble også. Godt å være ferdig, ikke sant??!! Du får invitere til "innvielsesfest" når du er klar!
    Klem fra meg!

    SvarSlett